«Να είμαστε έτοιμες στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου»

Η Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Αρτας μπόρεσε να κοντράρει την πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία για 25 περίπου αγωνιστικά λεπτά, όσο οι παίκτριές της είχαν δυνάμεις. Στη συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα κυριάρχησε, φθάνοντας εύκολα στην επικράτηση με 29-14.

«Στην αρχή φέραμε το παιχνίδι και τη Νέα Ιωνία στο δικό μας ρυθμό, σε αργές επιθέσεις. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε αρκετά καλά, μετά ήρθε η κούραση κι όταν δεν έχεις αλλαγές, δεν γίνεται να αντέξεις. Εγώ προσπάθησα να παίξω έπειτα από ίωση, δεν είχαμε μαζί μας την Βράτσεβα και την Χριστίνα Δήμου. Οπότε ήταν δύσκολο να αντέξουμε απέναντι στη Νέα Ιωνία» δήλωσε στο e-handball.gr η πλέι μέικερ της Αναγέννησης, Βάσω Σκάρα.

Για την Αναγέννηση Αρτας, των τριών συνεχόμενων χαμένων παιχνιδιών, πρωταρχικός σκοπός αυτή τη στιγμή είναι να επουλώσει τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα, το ρεπό της επόμενης αγωνιστικής έρχεται σαν βάλσαμο και για τον σύλλογο των 12 εθνικών τίτλων τα σπουδαία έπονται.

«Μέχρι το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, στις 17 του μήνα, υπάρχει ο χρόνος οι παίκτριες που ταλαιπωρούμαστε από προβλήματα να αναρρώσουμε και να δουλέψουμε. Μετά το παιχνίδι στα Γιαννιτσά ακολουθεί το φάιναλ φορ του Κυπέλλου και ο ημιτελικός με τον πανίσχυρο ΠΑΟΚ. Εμείς εκεί θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμες, να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα, ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που το φάιναλ φορ θα έχει τηλεοπτική κάλυψη κι αυτό είναι πολύ καλό για το άθλημά μας» επεσήμανε η 44χρονη πλέι μέικερ της Αναγέννησης.