«Να παρουσιαστούμε σοβαροί»

Κωστας Δεληγιαννης Διομηδης χαντμπολ

Η τεράστια νίκη επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Handball Premier απογείωσε τον Διομήδη Αργους, που έδειξε πως και φέτος έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει παρά τις αλλαγές σε ρόστερ και τεχνική ηγεσία.

Ο Κώστας Δεληγιάννης που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Δημητρούλια, είχε μπροστά οτυ ένα δύσκολο έργο την εβδομάδα που πέρασε, ώστε οι παίκτες του να αφήσουν πίσω τους το ματς με την Ενωση και να επικεντρωθούν στην πρώτη εκτός έδρας έξοδο στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στο Καματερό (30/9, 20:00, live score από το e-handball.gr).

«Είναι δύσκολη η συνέχεια μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ. Όμως στόχος είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι. Και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και έτοιμοι απέναντι στο Καματερό, όπως και σε κάθε αντίπαλο. Εμείς ως ομάδα δεν βλέπουμε κανέναν αγώνα χαλαρά, θα πρέπει να δίνουμε το 100% σε όλους τους τομείς και κυρίως να παρουσιαστούμε σοβαροί», σχολίασε στο e-handball.gr ο Κώστας Δεληγιάννης που θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του Αντώνη Δάσκαλου που ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα το οποίο επιδεινώθηκε μετά το ματς με την ΑΕΚ.