Οδηγίες για την είσοδο στο ΟΑΚΑ

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τα ακόλουθα για την σημερινή αναμέτρηση Ελλάδα- Τουρκία που θα διεξαχθεί στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ (αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης») στις 19:00 στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2019.

Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης και της ομαλής προσέλευσης, η ΟΧΕ καταστεί σαφές ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν μόνο οι φίλαθλοι με εισιτήρια, οι καλεσμένοι με προσκλήσεις, οι δημοσιογράφοι με διαπιστεύεις και οι ακαδημίες των σωματείων που απέστειλαν λίστα με τα ονόματα στην ΕΣΧΑ.

Τα εναπομείναντα 300 εισιτήρια θα διατίθενται (από τις 17:30) στην βόρεια πύλη του γηπέδου, στον περιβάλλοντα χώρο αμέσως δεξιά από την κεντρική είσοδο του ΟΑΚΑ.

Από αυτή την πύλη θα πραγματοποιείται μόνο η είσοδος των φιλάθλων που διαθέτουν εισιτήρια.

Η είσοδος των καλεσμένων με προσκλήσεις, των δημοσιογράφων με διαπιστεύσεις και των αθλητών από τις ακαδημίες των σωματείων, θα πραγματοποιείται από την ανατολική πύλη, η οποία βρίσκεται μπροστά από το πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, στην ευθεία της κεντρικής εισόδου.

Η Εθνική μας ομάδα χρειάζεται την στήριξη σας, με τον παλμό και το χειροκρότημα σας είμαστε σίγουροι ότι θα δώσετε «φτερά» στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, σεβόμενοι πάντα το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι.