«Οι παίκτες έδειξαν ψυχή, πήραμε πολύτιμο βαθμό»

Σάκης Βαλαβάνης

Ο Χιλιώτης ΓΣ Δράμα 1986 με τεράστια ψυχικά αποθέματα από τους παίκτες του στα τελευταία λεπτά, πήρε την εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τη ΧΑΝΘ (26-26).

Η ομάδα της Δράμας κατακτώντας το 2ο βαθμό της στη Handball Premier απέκτησε πίστη για τη δύσκολη συνέχεια και οι δηλώσεις του τεχνικού Σάκη Βαλαβάνη στο e-handball.gr είναι ενδεικτικές του κλίματος στις τάξεις της ομάδας.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, πήραμε ένα σημαντικό βαθμό που μας δίνει κουράγιο και επιβραβεύει την προσπάθεια των παικτών. Στην αρχή ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας και πήραμε διαφορά τεσσάρων γκολ. Η ΧΑΝΘ ανέβασε την απόδοσή της, βγήκε στο γήπεδο και ισοφάρισε.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, μέχρι το 57ο λεπτό, όταν η ΧΑΝΘ πήρε διαφορά τριών γκολ. Εκεί οι παίκτες έδειξαν ψυχή, αντανακλαστικά, έδωσαν παραπάνω από το εκατό τοις εκατό, ισοφάρισαν και είχαν και την τελευταία επίθεση. Αυτός ο πολύτιμος βαθμός μάς γεμίζει με δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια».