Ολοταχώς για sold out!

ΠΑΟΚ κοσμος χαντμπολ

Ξεσηκωμός έχει υπάρξει στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για ένα εισιτήριο και όπως όλα δείχνουν αύριο (15:00) το ΔΑΚ Ευόσμου θα είναι ασφυκτικά γεμάτο για την σπουδαία αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής στην Handball Premier.

Από την μία πλευρά η παρουσία του «δικεφάλου» του Βορρά στα Δυτικά της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου βρίσκεται ο μεγάλος πυρήνας των φιλάθλων της ομάδας και από την άλλη το όνομα του μεγάλου αντιπάλου (Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή), έχουν δημιουργήσει μεγάλο κίνητρο στον κόσμο.

Με απόφαση της αστυνομίας, έπειτα από την σύσκεψη ασφαλείας της Πέμπτης, ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε μόλις 1.400 εισιτήρια, αφού κάποιες πτυσσόμενες κερκίδες, λόγω βλάβης δεν μπορούν να ανοίξουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μόνο την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους, έφυγαν 500 «χαρτάκια», ενώ περισσότερα από 500 είναι τα διαρκείας που έχουν αποκτήσει οι φίλοι της ομάδας.

Άρα το sold out αναμένεται να έρθει πολύ σύντομα και δεν αποκλείεται μάλιστα, αυτό να συμβεί και σήμερα.

Σίγουρα ακόμα και αυτό το γήπεδο θα αποδειχθεί μικρό, αφού πάρα πολλοί θέλουν από κοντά να δουν το πρώτο ιστορικό ντέρμπι στο χάντμπολ ανάμεσα στις δύο ομάδες.