Οριστικά στη Β’ Εθνική το Σεριφάτο

Στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας θα αγωνίζεται τη νέα περιόδο το Σεριφάτο Αιγίου όπως τονίζεται και από την ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο σύλλογος: «Οριστική, αμετάκλητη και φιλόδοξη είναι η απόφαση της Διοίκησης της Α.Λ.Κ. ”ΤΟ ΣΕΡΙΦΑΤΟ” να κατεβάσει την Ανδρική Ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Μετά από δύο χρόνια απουσίας από τα παρκέ της μεγάλης Κατηγορίας(Α’1) και με το Αίγιο να χάνει την αίγλη του και την προβολή του σε όλη την χώρα, η Ανδρική ομάδα συγκροτείται από έμπειρους παίκτες από την ομάδα των ”ΕΛΠΙΔΩΝ” ΠΑΤΡΩΝ καθώς και ορισμένους παίκτες από την ομάδα Εφήβων που είναι πανέτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα. Προπονητής θα είναι ο ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΟΥΡΔΟΠΟΥΛΟΣ. Το πρωτάθλημα αναμένεται να αρχίσει στα μέσα Νοεμβρίου. Το προπονητικό τιμ του ”ΣΕΡΙΦΑΤΟ”, εκτός από τον Στάθη Μπουρδόπουλο, συμπληρώνει η HELENA KALASNIKOVA, με τον πρόεδρο της ομάδας κ.Κ. Παπασταύρου να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το τιμ των έμπειρων και φιλόδοξων προπονητών κρατώντας ωστόσο ερμητικά κλειστά τα χαρτιά του.

Με απογευματινές προπονήσεις, κέφι, μεράκι και πολλή όρεξη για δουλειά, συνεχίζεται η προετοιμασία όλων των τμημάτων χάντμπολ του ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ.

Η εξέλιξη της φυσικής κατάστασης των αθλητών είναι ευθύνη της έμπειρης προπονήτριας HELENA KALASNIKOVA, υπό τις οδηγίες της οποίας διεξάγεται η πρώτη φάση της προετοιμασίας μέχρι οι αθλητές να πατήσουν στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου.

Οι Παμπαίδες του ”ΣΕΡΙΦΑΤΟ” και οι Παγκορασίδες Β’ προπονούνται κάθε Δευτέρα έως Τετάρτη και Παρασκευή 7-8 το απόγευμα καθώς και Σάββατο 9-10 το πρωί. Οι έφηβοι προπονούνται στο γήπεδο Αιγίου κάθε Δευτέρα έως Τετάρτη και Παρασκευή 8-9 το βράδυ. Ο Σύλλογος αναμένει την συγκρότηση της νέας Διοίκησης του Νομικού Προσώπου Δήμου Αιγιάλειας, ώστε να καθοριστούν οι ώρες προπονήσεων για τη νέα αθλητική σεζόν. Για το θέμα αυτό θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση του Συλλόγου προκειμένου να ενημερωθούν τόσο οι αθλητές όσο και οι γονείς τους, καθώς είναι απαραίτητο να διευκολυνθούν οι σχολικές υποχρεώσεις των αθλητών και προς αυτήν την κατεύθυνση προσανατολίζεται η διοίκηση του κ. Κώστα Παπασταύρου και των συνεργατών του.

Συνεργασία με χορηγούς για την υποστήριξη των Ακαδημιών

Με χορηγό την αγάπη για το χάντμπολ και πίστη στις δυνατότητές τους, οι μικροί παίκτες του ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο δημοτικό γήπεδο Αιγίου.
Ταυτόχρονα η διοίκηση του κ. Παπασταύρου και οι άξιοι συνεργάτες του, ξεκίνησαν μια φιλόδοξη και δύσκολη προσπάθεια για την εξεύρεση ΧΟΡΗΓΩΝ που θα ενισχύσουν με διάφορους τρόπους την αξιέπαινη προσπάθεια των Ακαδημιών του Συλλόγου. Οι χορηγίες κάθε μορφής θα υποστηρίξουν υλικά και ηθικά την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στα Τμήματα Ακαδημιών (αγόρια και κορίτσια).
Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτήν την προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6944 941068.