«Ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα»

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε για την κατάκτηση του Κυπέλλου:

«Ήταν άψογη η διοργάνωση και ευχαριστούμε για όλα. Τιμή μας που παίξαμε απέναντι σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Ήμασταν πιο προετοιμασμένοι. Δουλέψαμε σκληρά, για να χάσουμε θα έπρεπε να γίνουν πολλά ανάποδα. Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα και το θέλουμε. Θα χαρούμε το κύπελλο, αλλά η επόμενη μέρα θα μας βρει να δουλεύουμε σκληρά, γιατί το θέλουμε πολύ».

Για το γυναικείο χάντμπολ, σε σχέση με το ανδρικό:

«Δεν είμαι προπονητής στις γυναίκες ούτε έναν χρόνο. Είδα ότι υπάρχει ταλέντο. Στον ΠΑΟΚ δουλεύω με άνεση και μου αρέσει που είμαι πλέον προπονητής μιας γυναικείας ομάδας, διότι ο σύλλογος, αλλά και οι παίκτριές μου είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε για εμένα».

Για το γεγονός πως πριν τον τελικό αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί:

«Κανένας προπονητής δεν θέλει ότι είναι φαβορί η ομάδα του. Δεν θέλω να λέω ότι είμαι φαβορί αν το έλεγα χθες θα πίεζα τις αθλήτριές μου. Ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά σέβομαι την Αναγέννηση όπως κάθε αντίπαλο και αν το έλεγα, θα υποτιμούσα και τον αντίπαλο, αλλά θα έστελνα και άγχος στις παίκτριές μου. Έχουμε νεανική ομάδα και ένας τελικός είναι ένας τελικός».

 

Για το που το αφιερώνει:

«Το αφιερώνω στον ΠΑΟΚ, ζω στην Τούμπα και νιώθω την ενέργεια του ΠΑΟΚ. Στον Δημήτρη Χασεκίδη, στον Αντώνη Τσαλόπουλο, αλλά και φυσικά τον Ιβάν Σαββίδη τον οποίο τον θέλουμε κοντά μας και ξέρουμε πως γνωρίζει τι σημαίνει γυναικείο χάντμπολ».