«Πήραμε την πρόκριση, το μυαλό μας στη Δράμα»

πηλαλιδης

Η πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ήρθε για τον Αερωπό Εδεσσας, μετά την άνετη επικράτηση επί του Πανελλήνιου με 30-23.
Για τον Αερωπό αγωνίστηκαν αρκετοί νεαροί παίκτες κι αυτό ήταν ένα στοιχείο σημαντικό, στο οποίο στάθηκε ο προπονητής, Γιάννης Πηλαλίδης, μιλώντας στo e-handball.gr.
Παράλληλα, ο τεχνικός της εδεσσαϊκής ομάδας έστειλε το μήνυμα, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΓΣ Δράμας, το Σάββατο (11/11) για την 6η αγωνιστική της Handball Premier.
«Θελήσαμε να κάνουμε αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι, χρησιμοποιώντας παίκτες από τις ηλικιακές κατηγορίες. Μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα, αυτό ήρθε, έχοντας στο μυαλό μας τον αγώνα του Σαββάτου στη Δράμα για το πρωτάθλημα. Εκεί βρίσκεται το μυαλό μας. Η ομάδα της Δράμας παρότι νεοφώτιστη, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είναι παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας για εμάς» δήλωσε ο Γιάννης Πηλαλίδης, που δεν θέλησε να αναφερθεί στο παιχνίδι της 20ης Δεκεμβρίου με τον Φίλιππο Βέροιας για το Κύπελλο.
«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στον επόμενο αντίπαλό μας στο Κύπελλο. Άλλωστε, αυτό το παιχνίδι είναι μακριά, εμάς μας ενδιαφέρει μόνο ο αγώνας της Δράμας».