“Παίζω χάντμπολ και προστατεύω το περιβάλλον”

«Παίζω χάντμπολ και προστατεύω το περιβάλλον!»

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες είναι έτοιμοι να στείλουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του χάντμπολ, το προσεχές Σαββατοκύριακο (6 και 7 Μαΐου), με τη συμμετοχή τους σε μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη αθλητική δράση που θα πραγματοποιηθεί σε προστατευόμενη περιοχή στον Σχινιά.

Σκοπός της, είναι τα παιδιά να παίξουν και να διασκεδάσουν και παράλληλα να συνειδητοποιήσουν την αδιάρρηκτη σύνδεση μεταξύ της άθλησης και του περιβάλλοντος και να ενστερνιστούν μια νέα στάση ζωής με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η αρχή λοιπόν θα γίνει απο τον Σχινιά, αγαπημένο προορισμό των παιδιών, όπου οι ομάδες της ΕΣΧΑ (αγόρια και κορίτσια 8 έως 14 ετών) θα λάβουν μέρος σε τουρνουά χάντμπολ και Beach Handball.

Πλούσια δώρα (μπάλες, t-shirts και καπέλα), διαδραστικά παιχνίδια και διαγωνισμοί περιμένουν τους συμμετέχοντες με τη διοργάνωση να ξεκινά στις 11.00 το πρωί και να ολοκληρώνεται στις 14.00 το μεσημέρι.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας για αυτό και η ΟΧΕ είναι η μοναδική αθλητική Ομοσπονδία που στηρίζει έμπρακτα το έργο του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.

Μέσω ενός πρωτοποριακού προγράμματος όλων των ηλικιακών κατηγοριών, δίνει την ευκαιρία σε αθλητές και αθλήτριες να παίξουν Χάντμπολ και Beach Handball σε προστατευόμενες περιοχές και να γίνουν συμμέτοχοι στις προσπάθειες που στοχεύουν στην προστασία και στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

*Η δράση του Σαββατοκύριακου στον Σχινιά, γίνεται κατ’  εφαρμογή του μνημονίου συνεργασίας που υπέγραψαν τον περασμένο Φεβρουάριο ΟΧΕ και Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.