«Παιδιά, σας ευχαριστούμε»

Ο Ολυμπιακός Κερατσινίου δεν μπόρεσε να παραμείνει στον 1ο όμιλο της Α2 ανδρών και η νέα σεζόν θα βρει την πειραϊκή ομάδα στη Β’ Εθνική.

Παρόλα αυτά, άξιο παρουσίασης ήταν το μήνυμα που υπήρχε στην σελίδα του συλλόγου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην προαγγελία του σημερινού αγώνα με τον πρωτοπόρο Νηρέα.

Σε αυτό διαβάζουμε τα εξής: «Παιδιά σας ευχαριστούμε για την μεγάλη προσπάθεια που κάνατε σε αυτήν την δύσκολη κατηγορία, ίσως την δυσκολότερη της πενταετίας, είστε νικητές μια από τις καλύτερες πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες, διότι ο προπονητής μας Νίκος Δρέττας κατάφερε νέα και άπειρα παιδιά να σας κάνει πρωταγωνιστές, σας γέμισε αυτοπεποίθηση κοιτώντας σας με ειλικρίνεια στα μάτια, λέγοντάς σας πάντα την αλήθεια.

Σας έκανε μια οικογένεια. πράγμα που είχε πολλά χρόνια να συμβεί. Βέβαια σημαντικό ρόλο έπαιξαν η Σόφη, που σας έχει σαν αδέλφια όλους και ο αεικίνητος Λευτέρης Παντελάκης, που είναι πάντα δίπλα σας να σας δείξει στην πράξη τις σωστές θέσεις και να σας εξηγήσει ότι δεν καταλαβαίνετε».