«Παλικάρια οι παίκτες, όλα για όλα στην Πυλαία»

Ο Ζαφειράκης Νάουσας έκαμψε την αντίσταση της Πυλαίας, επικρατώντας με 29-28 σε ένα δραματικό παιχνίδι στην πόλη της Ημαθίας, και πλέον το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό των πλέι οφ ανόδου για τον 2ο όμιλο της Α2 ανδρών, θα κριθεί σε τρίτο αγώνα στην Πυλαία, την Κυριακή (29/4, 18:00).

Η πρώτη φετινή νίκη για τον Ζαφειράκη επί της Πυλαίας, έπειτα από τέσσερα παιχνίδια, ήρθε στο κατάλληλο σημείο κι έφερε κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις της ομάδας.

«Οι παίκτες μας είναι παλικάρια, έβγαλαν πολλή ψυχή για να πετύχουν την ανατροπή στο τέλος, όταν η Πυλαία προηγήθηκε με τρία και τέσσερα γκολ. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, εγώ και ο Τάσος Πρωτογέρης (το προπονητικό επιτελείο της ομάδας) είμαστε υπερήφανοι για αυτούς» δήλωσε στο e-handball.gr o τεχνικός, Γιώργος Γιούπης.

Αναφερόμενος στον αγώνα είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι, όπως το περιμέναμε, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και το θέαμα που παρουσίασαν ήταν αντάξιο ομάδων της Handball Premier. Η ομάδα έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και σε συνδυασμό με τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου, πετύχαμε τη νίκη».

Για τον 3ο και τελευταίο αγώνα της σειράς, στην έδρα της Πυλαίας, τόνισε: «Ισοφαρίσαμε τη σειρά, και πλέον πάμε να τα παίξουμε όλα για όλα στην Πυλαία. Δεν νομίζω να υπάρχει άγχος, η Πυλαία τερματίζοντας πιο ψηλά από εμάς στην κανονική περίοδο και αποκτώντας το πλεονέκτημα έδρας, είναι τα φαβορί. Όμως, πλέον, μιλάμε για ένα παιχνίδι, όπου ισχύει “ο θάνατός σου η ζωή μου”. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε πετύχει κάτι πολύ σπουδαίο, αλλά ακόμα κι να δεν έρθει η πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ, θα είμαστε υπερήφανοι για τους παίκτες».