Παπαδόπουλος: «Για εμάς τώρα ξεκινά η χρονιά»

Ο πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού επι του ΠΑΟΚ, Βυρων Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης και της πρόκρισης της ομάδας του στους τελικούς της Handball Premier, δήλωσε: «Πολύ σημαντική νίκη και πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Για εμάς, τώρα ξεκινάει η χρονιά και οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι μπροστά μας. Τακτικά, θα πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού μας και ειδικά τα νεκρά διαστήματα στην επίθεση».

Απο την πλευρά του, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Νίκος Γραμματικός επεσήμανε: «Ο αγώνας είχε αρκετή ένταση. Ήμασταν μπροστά στο σκορ και κερδίσαμε δίκαια. Πιστεύω θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη με μεγαλύτερη διαφορά ωστόσο έγιναν κάποια τεχνικά λάθη που δεν μας το επέτρεψαν. Θα δούμε πιο ψύχραιμα το παιδί θα δούμε τι δεν πήγε καλά και θα το διορθώσουμε για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στη συνέχεια.
Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει τόσο στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος όσο και τους τελικούς του πρωταθλήματος».