«Πετάει» για Ολλανδία η Εθνική Ανδρών

Αναχωρεί σήμερα το απόγευμα (17:25) από την Αθήνα με προορισμό το Άμστερνταμ η αποστολή της Εθνικής Ανδρών με την ευχή και την πίστη ότι στην επιστροφή θα έχει στις αποσκευές της το εισιτήριο για την τελική φάση του EURO 2024.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Κυριακή 30/4 και ώρα 19:00 (COSMOTESPORT9) θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στην πόλη Άλμερε για την 6η και τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του ΕURO 2024.

Η Εθνική ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους με προπόνηση στο γήπεδο χάντμπολ του ΣΕΦ.

H αποστολή αποτελείται από τους παρακάτω 16 αθλητές: Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Τζηράς, Αραμπατζής, Παπαβασίλης, Κωστακίδης, Μυλωνάς, Σάββας, Κρητικός, Τόσκας, Πασσιάς, Μάλλιος, Κανδύλας, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Τσαναξίδης.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης -ως αρχηγός- το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής, οι προπονητές Γιώργος Ζαραβίνας, Γιώργος Μαστορογιάννης, Ηλίας Μάντζος, ο Διευθυντής ορθοπεδικής κλινικής της Ευρωκλινικής Γιώργος Κελάλης, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης, ο ρεφλεξολόγος Σπύρος Δημητράκουλας και ο Δημοσιογράφος- υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΧΕ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.