Πικρή γεύση στη ΧΑΝΘ

Η εντός έδρας ήττα από τον Άρη Νίκαιας άφησε πικρή γεύση στη ΧΑΝΘ.

Όπως τόνισε ο Κώστας Τούτσης στο e-handball.gr, σημαντικό ρόλο στην ήττα με 19-20, έπαιξαν τα πολλά λάθη στο επιθετικό κομμάτι.

“Είχαμε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος θέλαμε να τρέξουμε, καθώς ο Άρης Νίκαιας έχει πιο βαριά κορμιά, αλλά δυστυχώς κάναμε πολλά τεχνικά λάθη και δεν είχαμε καλές επιλογές. Προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση στα τελευταία λεπτά, φέραμε το ματς στην τελευταία άμυνα, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος για κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι ο Άρης Νίκαιας νίκησε δίκαια”, σχολίασε ο προπονητής της ΧΑΝΘ, ενώ αναφέρθηκε στη σημαντική απουσία του Γιάννη Βασιάδη: “Σπάνια μιλάω για απόντες αθλητές, όμως στη φετινή ομάδα της ΧΑΝΘ κάθε απουσία μετράει. Η απώλεια του Βασιάδη από τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα μας έχει επηρεάσει, καθώς είναι ένας αθλητής που δίνει ρυθμό στην ομάδα και έχει μεγάλη συμβολή στο παιχνίδι μας”.

Για την επόμενη μέρα της ΧΑΝΘ, ο Κώστας Τούτσης επισήμανε ότι “ακολουθούν δύο δύσκολοι αγώνες, με την Πυλαία και τον Δούκα, που δείχνουν ότι αυτή τη στιγμή είναι σε καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο από εμάς. Εμείς θα κυνηγήσουμε αυτά τα παιχνίδια για να πάρουμε ότι μπορούμε. Στη συνέχεια ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και θα κοιτάξουμε να ανασυνταχτούμε”.