Πιο δυνατή φέτος η Bianco Monte Δράμα ’86

Στην πιο επιτυχημένη χρονιά της στη Handball Premier, με την κατάκτηση της 8ης θέσης και την αποφυγή των play out, η Δράμα ’86 έβαλε ισχυρές βάσεις και πάνω σε αυτές χτίζει το ρόστερ της νέας σεζόν.

Αναφορικά με τις ανανεώσεις ο σύλλογος της Δράμας κράτησε τους Τουνγκελίδη (πρώτος σκόρερ στα δύο τελευταία πρωταθλήματα), Γουργούμη και Χαϊτίδη, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της περσινής πορείας στη Handball Premier, ενώ τελευταία οριστικοποιήθηκε και η παραμονή του δεύτερου σκόρερ της ομάδας, Πέταρ Ντράσκιτς.

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του e-handball.gr είναι κοντά σε συμφωνία με τον αριστερόχειρα περιφερειακό Λαζάρ Αντάμοβιτς, ο οποίος είχε αγωνιστεί στη Δράμα την περίοδο 2017-18 σκοράροντας 75 γκολ σε 11 αγώνες. Επίσης, πολύ πιθανό είναι να ενισχυθεί το ρόστερ και με τον περιφερειακό της Εθνικής ομάδας U17, Θανάση Παπάζογλου, που έως τώρα αγωνίζεται στην Προσοτσάνη.

Ντράσκιτς: Πιστεύω στη στρατηγική του συλλόγου
Αναφερόμενος στην παραμονή του στην Δράμα 86′, ο Πέταρ Ντράσκιτς δήλωσε ότι “είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα και την νέα σεζόν. Ελπίζω να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Ανυπομονώ να αρχίσει η προετοιμασία και να ξαναβρεθώ με όλους τους καλούς ανθρώπους που γνώρισα σε αυτή την πόλη. Πιστεύω και εγώ στην επιλογή να μείνουμε όλη η περυσινή ομάδα και ίσως μια ακόμη προσθήκη. Ευχαριστώ την διοίκηση, τον προπονητή, αλλά και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη αλλά και την αγάπη που εκδηλώνουν στο πρόσωπό μου. Θα παλέψω να φανώ αντάξιός της”.