«Πονηρό παιχνίδι με Αερωπό»

Αποφασισμένος να διεκδικήσει άλλους δύο βαθμούς είναι η ομάδα του ΑΣΕ Δούκα που το Σάββατο στις 18:00 (Live Score από e-handball.gr) κοντράρεται στην Έδεσσα με αντίπαλο τον Αερωπό, για την 10η και προτελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου της Handball Premier.

Ένα παιχνίδι που το συγκρότημα του Κώστα Μπούνα θέλει να κερδίσει για να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα να αποκτήσει θετική ψυχολογία ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή (15/12, 17.15- ΕΡΤ2) στο Δαϊς.

Ο δεξιός ίντερ Νίκολα Μίτροβιτς, μίλησε στο γραφείο Τύπου του ΑΣΕΔ: «Ο Αερωπός είναι μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες του πρωταθλήματος που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να μας κάνει ζημιά. Θέλουμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο για 60 αγωνιστικά λεπτά, να ρίξουμε το βάρος στην αμυντική μας λειτουργία για να μπορέσουμε να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Είναι ένα πονηρό παιχνίδι μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα όμως στόχο μας είναι μόνο η νίκη».