Πρέπει να κρατήσει τα παιδιά

κοσμος ελλαδα τουρκια

Η Εθνική Ανδρών βάσει των δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί στον 5ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2019΄, έχει χάσει ήδη από την 2η αγωνιστική και μετά από δύο ήττες με Ολλανδία και Τουρκία, το τρένο για τα μπαράζ της διοργάνωσης.

Άσχετα από την εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, την κακή εμφάνιση και την πολλή δουλειά που συνεχώς τονίζουν προπονητικό επιτελείο και παίκτες ότι πρέπει να γίνει, αυτό που δεν πρέπει να χαθεί είναι ο κόσμος και κυρίως τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (29/10) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

To γήπεδο αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει ο κόσμος που θέλησε να παρακολουθήσει τον αγώνα και ειδικότερα τα μικρά παιδιά μου ήταν αυτά που είχαν παλμό, έδωσαν ρυθμό, φώναξαν προσπαθώντας να εμψυχώσουν τους Έλληνες διεθνείς, ακόμη κι όταν όλα είχαν χαθεί.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο τελευταίο πεντάλεπτο και παρά τη διαφαινόμενη ήττα, οι λιλιπούτειοι φίλοι του χάντμπολ και της Εθνικής ενθουσιάστηκαν από τη μείωση του σκορ και έδειξαν ότι είναι ένα κοινό που πρέπει να προσπαθήσει να κερδίσει και το κυριότερο να κρατήσει η Εθνική.

Και επίσης, αυτό που πρέπει να τονιστεί τι συνέβη στις αποβολές με κόκκινες κάρτες των Τσάτκιν και Ερσίν. Οι δύο παίκτες κατευθύνθηκαν στην εξέδρα μετά από σχετική υπόδειξη του – διυλίζοντα τον κώνωπα – Κροάτη παρατηρητή Σίνισα Ρούντιτς και ο κόσμος χειροκρότησε, χωρίς να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με τους Τούρκους διεθνείς να παρακολουθούν τα τελευταία λεπτά του αγώνα ανάμεσα σε Έλληνες φιλάθλους.

κοσμος ελλαδα τουρκια

κοσμος ελλαδα τουρκια

κοσμος ελλαδα τουρκια

κοσμος ελλαδα τουρκια

κοσμος ελλαδα τουρκια

κοσμος ελλαδα τουρκια

κοσμος ελλαδα τουρκια