Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Σκρόμπιτς

skrobic σκρομπιτς

Όπως αποκάλυψε το e-handball.gr ο Νίκολα Σκρόμπιτς δοκιμάστηκε στου Ρέντη τις τελευταίες ημέρες από τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο 25χρονος Σέρβος περιφερειακός φαίνεται πως θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς άφησε καλές εντυπώσεις κι όλα δείχνουν πως έχει ανάψει το «πράσινο» φως από την τεχνική προς την διοίκηση για την απόκτηση του, με το τοπίο να αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο τη Δευτέρα (9/10).

Μάλιστα, ο δεξιός ίντερ εφόσον υπογράψει αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα και να βρίσκεται στην 16άδα των Πειραιωτών στο μεγάλο ντέρμπι  με την ΑΕΚ την ερχόμενη Παρασκευή (17:15, ΟΑΚΑ) για την 4η αγωνιστική της Handball Premier.

Ο Σκρόμπιτς θα δώσει λύσεις τόσο στην περιφέρεια του Ολυμπιακού, όσο και στην άμυνα, ενώ μπορεί να βοηθήσει, ώστε ο Αλέξης Αλβανός να παίρνει τις απαραίτητες ανάσες στην διάρκεια των αγώνων.

H μεταγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα με αντικατάσταση ξένου. Η διοίκηση του Ολυμπιακού  έχει δηλώσει στην Ομοσπονδία εγκαίρως δύο αθλητές από το εξωτερικό (έχουν κρατηθεί δηλαδή δύο θέσεις) για να υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης του ρόστερ με αυτόν τον τρόπο, πριν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Είναι μια τακτική που αρκετές ομάδες στο παρελθόν έχουν ακολουθήσει.