«Προσηλωμένοι στο ματς με την ΑΕΚ»

παπαδιονυσιου ολυμπιακος

Με τη νίκη επί του Φοίβου Συκεών να αποτελεί παρελθόν, στο Ολυμπιακό έχουν πλέον στο μυαλό τους το ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Παρασκευή (13/10), όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του Τάσου Παπαδιονυσίου.

«Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι έχουμε τον πρώτο λόγο. Ερχόμασταν από ένα ατυχές αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη όπου η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ ήταν αρνητική καθώς μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα κάναμε το καθήκον μας, πήραμε μια σχετικά εύκολη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχουμε τους ίδιους στόχους και πάμε το δυνατόν περισσότερο προσηλωμένοι για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην έδρα του αντιπάλου» δήλωσε ο διεθνής πίβοτ στο osfp.gr

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις στο osfp.gr του Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη: «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να παρουσιαστούμε σοβαροί. Ξέραμε ότι ήμασταν το φαβορί και τα καταφέραμε. Κρατήσαμε υψηλό ρυθμό, πήραμε τη διαφορά και τη νίκη. Τώρα κοιτάζουμε τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου θα τα δώσουμε όλα με μοναδικό σκοπό τη νίκη».