«Προσοχή και αγωνιστική προσήλωση»

αποστολιδης δουκας

Τη δεύτερη νίκη που θα του δώσει και το εισιτήριο για τα ημιτελικά των play off της Handball Premier αναζητά ο ΑΣΕ Δούκα κόντρα στον Διομήδη Άργους στο κλειστό της Νέας Κίου (25/4, 17:30 ΕΡΤ3, live score από το e-handball.gr).

Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων προηγείται με 1-0 στη σειρά των αγώνων καθώς το Σάββατο (21/4) είχε επικρατήσει με 24-21 των «Λύκων» στο ΔΑΪΣ, ενώ αν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι αυτό είναι προγραμματισμένο στο ΔΑΪΣ το Σάββατο 28/4 (15:00).

Ο πλέι μέικερ του ΑΣΕ Δούκα, Πάνος Αποστολίδης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι το 2-0 και η πρόκριση στα ημιτελικά. «Το περασμένο Σάββατο καταφέραμε και πετύχαμε την πρώτη μας νίκη σε αυτή τη σειρά των αγώνων με αντίπαλο τον Διομήδη και πήραμε προβάδισμα όμως το αυριανό παιχνίδι μέσα στο Άργος ξέρουμε ότι θα είναι διαφορετικό. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και αγωνιστική προσήλωση για να μπορέσουμε να διπλασιάσουμε τις νίκες μας και να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Ο Διομήδης μέσα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός, το γνωρίζουμε καλά όμως εμείς θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας».