«Προσπαθούμε να συνέλθουμε από τον αγώνα με το Καματερό»

Η Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας δοκιμάζεται στην έδρα της πρωταθλήτριας Νέας Ιωνίας το Σάββατο (3/2, 18:00, live score από το e-handball.gr) για τη 10η αγωνιστική και πρώτη του β’ γύρου στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, όμως στις τάξεις της ομάδας το μυαλό βρίσκεται στα όσα συνέβησαν, καθώς και στα όσα έρχονται.

Η εντός έδρας ήττα στον επεισοδιακό αγώνα με το Καματερό, πριν από δύο αγωνιστικές, μοιάζει να έχει αφήσει ακόμα ανοιχτές πληγές στην αρτινή ομάδα.

«Ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε από τον αγώνα με το Καματερό. Τόσα χρόνια κάνοντας πρωταθλητισμό, έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε και σε παιχνίδια με πολλή δύναμη, χωρίς να διαμαρτυρόμαστε. Αυτή τη φορά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαδοχικά. Αξίζουμε και θέλουμε να είμαστε στην τρίτη θέση» δηλώνει η τεχνικός Ιόνκα Δήμου στο e-handball.gr

Μετά ακολούθησε η βαριά ήττα στην έδρα του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ και αύριο η δοκιμασία στο «σπίτι» της Νέας Ιωνίας.

«Θα παίξουμε απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, η Νέα Ιωνία είναι η πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια, θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Περισσότερο μας ενδιαφέρει η ομάδα να είναι έτοιμη στα παιχνίδια με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών (17/2) και μετά το Κύπελλο (η Αναγέννηση παίζει ημιτελικό φάιναλ φορ με τον ΠΑΟΚ στις 23/2 στην Κοζάνη)» σημειώνει η Ιόνκα Δήμου.

Να σημειώσουμε ότι η Αναγέννηση, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα έχει στη σύνθεσή της τη Μαρίνα Βράτσεβα, που αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα.

*Πηγή φωτό: artagoal.gr