«Πρωτάθλημα και Κύπελλο, μέσα από τη βελτίωση της ομάδας»

Νέα Ιωνία

Η Νέα Ιωνία πετυχαίνοντας από 38 γκολ στα δύο παιχνίδια με τον Άρη Θεσσαλονίκης, έκλεισε νικηφόρα τη χρονιά, παίρνοντας αρχικά την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου και έπειτα φθάνοντας σε μια άνετη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στις τάξεις της πρωταθλήτριας και Κυπελλούχου έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν μπαταρίες την περίοδο των εορτών, καθώς η επόμενη υποχρέωση είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με το Πανόραμα, για το πρωτάθλημα, στις 20 Ιανουαρίου.

«Κλείσαμε θετικά τη χρονιά, ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, μέσα, πάντα, από τη βελτίωση της ομάδας» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη για το πρωτάθλημα, η τεχνικός της Νέας Ιωνίας, Σοφία Ναϊσίδου.

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τα δύο παιχνίδια με τον Άρη, που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και δεν ήταν η παρουσία του αντιπροσωπευτική της αξίας του. Αυτό που ζήτησα από τις δικές μας παίκτριες, ήταν να μη χάσουν τη συγκέντρωσή τους όταν η διαφορά θα άνοιγε, κάτι που έγινε, δίνοντας την ευκαιρία να δοκιμάσω και τα νέα κορίτσια. Ιδιαίτερα θετικό για τη Νέα Ιωνία είναι η πολύ καλή δουλειά και η πρόοδος που γίνεται στα τμήματα ακαδημιών της ομάδας, είναι κάτι που χρειαζόμαστε, να προωθήσουμε νέα κορίτσια στην πρώτη ομάδα» κατέληξε η Σοφία Ναϊσίδου.