Σεφτέ στις νίκες για την ψυχωμένη Δράμα

ΔΡΑΜΑ

Μεγάλη νίκη με 23-22 απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας πανηγύρισε η ομάδα της Δράμας, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Handball Premier.

Θυμηθείτε εδώ τη διακύμανση του αγώνα

Για τον Αερωπό Έδεσσας τα προβλήματα ξεκίνησαν πριν το παιχνίδι. Ο τεχνικός των Εδεσσαίων Γιάννης Πηλαλίδης στερήθηκε των υπηρεσιών του Κράλλη, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ ο Παναγιώτης Τζουβάρας δεν αγωνίστηκε λόγω υψηλού πυρετού. Τέλος, στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης ο Στέλιος Δημάκης έγινε αναγκαστική αλλαγή και έτσι ο Αερωπός αναγκάστηκε να «κατέβει» με ένα σχήμα ανάγκης με τον Μαυροδουλάκη και τον Θεοδωρόπουλο στην περιφέρεια.

Από την άλλη μεριά, οι Δραμινοί είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Κώστα τον Γουργούμη, ο οποίος είχε και δύο αποκρούσεις πέναλτι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τους φιλοξενούμενους καθώς κατάφεραν στο πρώτο τέταρτο του αγώνα να έχουν μια διαφορά των τριών τερμάτων. Οι γηπεδούχοι όμως, με τρία συνεχόμενα τέρματα του Ντράκσιτς έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Το ημίχρονο έκλεισε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 10-10.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αερωπός ήταν αυτός που και πάλι κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα, ωστόσο, οι γηπεδούχοι έδειξαν την απαιτούμενη ψυχραιμία και με τους Τουνγκελίδη και Ντράκσιτς ισοφάρισαν και πάλι. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι έγινε ροντέο.

Τελικά, ο Ευγένιος Τουνγκελίδης ένα λεπτό πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 23-22 καθώς στην τελευταία επίθεση του Αερωπού η μπάλα έμεινε στα χέρια των παικτών που δεν πρόλαβαν να εκδηλώσουν επίθεση.

BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 – ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 23-22

Τα πεντάλεπτα: 0-1, 2-2, 3-5, 5-6, 7-8, 10-10 (ημχ.), 11-12, 12-15, 15-16, 19-19, 21-21, 23-22

BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 (Σάκης Βαλαβάνης): Παπάζογλου, Γουργούμης, Κοτσαμαρίκογλου, Κουρουτζίδης, Τουνγκελίδης 9, Φραγκούλης, Καφαντάρης 3, Θωμίδης 1, Κουρτίδης, Ιακωβίδης, Ντράσκιτς 6, Κοβογλανίδης 1, Τσιτσίγκος 1, Γιαννακόπουλος, Χαϊτίδης 3, Σίνα.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Μαυροδουλάκης 3, Θ. Τζουβάρας 6, Κράλλης, Θεοδωρόπουλος 5, Δημάκης 2, Μπάρμπας, Βαφείδης, Μισαηλίδης 5, Κεσίδης, Κυριακού 1, Αρβανιτίδης, Λιόφης.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Δίλεπτα: 6-7, Πέναλτι: 4/4-0/2