Στασιμότητα στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ Κοτανιδης

Οι μέρες περνούν και το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει, αλλά μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ αντικαταστάτης του Κώστα Γουργούμη δεν έχει βρεθεί. Η απόφαση του έμπειρου διεθνή τερματοφύλακα να αφήσει στα κρύα του λουτρού τον Δικέφαλο του Βορρά πριν 12 ημέρες για να πάει να αγωνιστεί στην Μπούρσα, σαφώς και δημιούργησε πρόβλημα στους Θεσσαλονικείς που έχουν μείνει με πρώτο τον Κώστα Κοτανίδη – που στα ματς που έχει αγωνιστεί ήταν πολύ καλός – και πίσω τον 25χρονο Ηλία Ζάγγα και τον 19χρονο Αντώνη Δέλια.

Μέχρι και πριν λίγα 24ωρα όλα έδειχναν πως κινούνται τα απαραίτητα νήματα ώστε να πάρει ο ΠΑΟΚ τερματοφύλακα που θα έχει την απαραίτητη ποιότητα και εμπειρία για να πλαισιώσει τον Κοτανίδη και να βοηθήσει στην προσπάθεια εκπλήρωσης των στόχων (πρωτάθλημα και κύπελλο).

Τις τελευταίες ώρες όμως υπάρχει μια στασιμότητα στην υπόθεση η οποία είναι άγνωστο αν θα στοιχίσει ή όχι στη τελική εξέλιξη της αναγκαίας ενίσχυσης στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας καλύψει τις θέσεις των ξένων αναγκαστικά έχει στραφεί στην κοινοτική αγορά στο εξωτερικό, αλλά το οικονομικό κομμάτι φαίνεται να είναι το μεγάλο αγκάθι της υπόθεσης.

Και γίνεται αντιληπτό πως αν δεν καλυφθεί το κενό, τότε ο Δικέφαλος του Βορρά θα κληθεί να πορευθεί με έναν τερματοφύλακα που δεν θα έχει το… δικαίωμα ούτε να… αρρωστήσει.