Στην λίστα ο Μποϊσεντού

Λίγες… πινελιές απέμειναν για την ολοκλήρωση του ρόστερ του Ολυμπιακού για την περίοδο 2019-2020, το οποίο θα είναι πολύ δυνατό.

Ουσιαστικά δύο είναι οι μοναδικές εκκρεμότητες ο αριστερός εξτρέμ πίσω από τον Τσίλη που λογικά θα προέρχεται από την ελληνική αγορά, αλλά και ο αριστερός ίντερ που θα έχει θέση βασικού μπροστά από τους Σανίκη και Μούγιτς.

Για τον αριστερό ίντερ το τελευταίο όνομα που προέκυψε από ρεπορτάζ Γαλλικών ΜΜΕ είναι αυτό του Γιόχαν Μποϊσεντού.

Πρόκειται για πολύ έμπειρο αθλητή που παρά την ηλικία των 40 ετών (1,90 μ., 94 κιλά) είναι εκρηκτικός και κυρίως είναι αθλητής με προσωπικότητα και πολύ καλό βιογραφικό.

Κατά το παρελθόν έπαιξε πολλά χρόνια στην Γερμανική Μπουντεσλίγκα, στην Ισπανία για ένα… φεγγάρι και φυσικά στο Γαλλικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των Κρετέιγ -κατακτώντας και το κύπελλο- Ποντολ Κομπόλ, Τρεμπλέ, Πορτέ, Σεν Ραφαέλ, Δουνκέρκη, αλλά και στην Ιβρύ έως και πριν λίγους μήνες.

Ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκε πολλές φορές στα Κύπελλα Ευρώπης από το Τσάλεντζ Καπ, το EHF Cup και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι διεθνής με την Εθνική Beach Handball της Γαλλίας που πήρε μέρος στο πρόσφατο EURO της Πολωνίας.

Δείτε το τρομερό-χτύπημα πέναλτι απέναντι στον κορυφαίο τερματοφύλακα του κόσμου Τιερί Ομεγιέρ,  στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιβρύ- Παρί, τον Μάρτιο που έγινε viral