Στην Πυλαία η Λάμπρου

Πυλαία Λάμπρου Μαργαρίτα

Την πρώτη του μεταγραφή στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου πραγματοποίησε ο ΑΕΣΧ Πυλαίας καθώς συμφώνησε με την Μαργαρίτα Λάμπρου.

Πρόκειται για μια έμπειρη αθλήτρια που πέρσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Άρη, ενώ έχει συμμετάσχει και σε αρκετές ομάδες της Α1. Επιπλέον, έχει παρουσίες στην Εθνική ομάδα σάλας και beach handball.

Έτσι η ομάδα της Πυλαίας, που φέτος εξασφάλισε την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της, πραγματοποιεί μια σημαντική ενίσχυση στην προσπάθεια που θα κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του συλλόγου: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε την πρώτη μας μεταγραφή για το γυναικείο μας τμήμα, που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Α1 εθνική κατηγορία.

#Μαργαρίτα_Λάμπρου. Η πολύ έμπειρη αθλήτρια με θητεία σε πολλές ομάδες της Α1, μέλος των εθνικών ομάδων σάλας αλλά και beach handball , πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αρη Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να βοηθήσει πολύ στην προσπάθειας της νεανικής ομάδας του ΑΕΣΧ Πυλαίας στην πρωτη του παρουσία στην μεγάλη κατηγορία.

#Μαργαρίτα, καλώς ήρθες στην ομάδα μας».