Στην Πυλαία ο Τσαναξίδης

Την απόκτηση του Χρύσανθου Τσαναξίδη ανακοίνωση ο ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο οποίος συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την μεταγραφική ενίσχυση.

Πρόκειται γι άλλον έναν νεανικό παίκτη που θα αποτελέσει ένα βασικό γρανάζι για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Είχε αγωνιστεί παλαιότερα στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας αλλά και στην Αυστρία στη Λέομπεν.

«Να βρω τα πατήματά μου»

Το e-handball.gr επικοινώνησε με τον νεαρό αθλητή μετά την μετακίνισή του και ερωτηθείς για τους λόγους που επέλεξε την ομάδα της Πυλαίας ανέφερε: «Το μεγαλύτερο κίνητρο για να πάρω αυτήν την απόφαση ήταν οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα, τόσο οι αθλητές όσο και η διοίκηση με τους προπονητές. Ήθελα να είμαι σε ένα φιλικό κλίμα με νεανικό σχήμα ώστε να μπορώ να εναρμονιστώ γρήγορα με την ομάδα».

Σε ότι αφορά τους στόχους για τη νέα χρονιά τόνισε: «Οι προσδοκίες μου για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι να βρω τα πατήματά μου μετά την περσινή μεταβατική χρονιά και σιγά σιγά να έρθει και η κλήση στην Εθνική ομάδα».

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του συλλόγου: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, πως ο Χρύσανθος Τσαναξίδης θα ενισχύσει την ομάδα μας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Handball Premier League. Ο διεθνής παίκτης από την Πτολεμαΐδα αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο παρελθόν στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας και στον ΠΑΟΚ και στο εξωτερικό».