Στην τελική ευθεία στην Πάτρα

Ακαδημια πατρας Διαμαντοπουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν και στον 1ο όμιλο της Α2 Ανδρών έχει  ξεκινήσει και για την η Ακαδημία των Σπορ που θα κάνει πρεμιέρα την  Κυριακή (18.00) στο Kουκούλι στην Πάτρα κόντρα στον Έσπερο Καλλιθέας.

Οι Ελένη Αραβαντινού και Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα  τραυματισμού ή απουσιών με την ομάδα της Πάτρας να επανεμφανίζεται  στην Α2 Ανδρών μετά από απουσία τριών χρόνων, αναζητώντας να ξεκινήσει με νίκη έχοντας ως πρώτο στόχο στην χρονιά την παραμονή στην κατηγορία.

«θέλουμε την βοήθεια του κόσμου και όλων των φιλάθλων της πόλης να είναι δίπλα μας την Κυριακή στην γιορτή του αθλήματος, ώστε να μας βοηθήσουν για να φτάσουμε στη νίκη. Κάνουμε μια νέα αρχή για την χειροσφαίριση στην Πάτρα με τα περισσότερα παιδιά να είναι νέα σε ηλικία και στο άθλημα και σίγουρα   χρειάζονται την βοήθειά τους και την στήριξή τους,  για  να αποτελέσουν  τον όγδοο παίκτη μας. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και ευελπιστώ να ανταμείψουμε τους φιλάθλους μας μαζί με τους φιλοξενούμενους, με ένα πολύ ωραίο θέαμα» σχολίασε ο έμπειρος τερματοφύλακας της Ακαδημίας Τάσος Διαμαντόπουλος.