Στη Βοσνία με αέρα +9

Στη Μπάνια Λούκα της Βοσνίας βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής η αποστολή της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή». Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν τα ξημερώματα από το «Ελ. Βενιζέλος» και ολοκληρώνουν επί βοσνιακού εδάφους την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό του Σαββάτου (7/9, 21:00) με την Μπόρατς.

Ο Ολυμπιακός θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμα που αποκόμισε μετά τη νίκη με 30-21 στο πρώτο ματς στο Ρέντη και να σφραγίσει την πρόκριση για τον β’ προκριματικό γύρο του EHF Cup.

Το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα για τον Γιώργο Ζαραβίνα είναι ο διεθνής δεξιός εξτρέμ Γαρύφαλλος Μπάγιος, οποίος δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή λόγω ενός διαστρέμματος και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Θα αγωνιστούμε σε ένα γήπεδο στο οποίο οι συνθήκες δεν θα είναι οι καλύτερες δυνατές αφού πρόκειται για μια δύσκολη έδρας. Δεν ασχολούμαστε με το τι έγινε στο τελευταίο παιχνίδι και τη διαφορά των γκολ. Έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε και θα είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια για εμάς».

Ο Δημήτρης Τζηράς με τη σειρά του ανέφερε: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και αποκλειστικός μας στόχος είναι η νίκη, παρά τη μεγάλη διαφορά του πρώτου αγώνα. Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και ελπίζουμε ότι θα το επιβεβαιώσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι. Έχουμε υψηλές βλέψεις φέτος για τη διοργάνωση του EHF Cup και στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».