Στη «μάχη» του Danaon Cup οι Εθνικές Εφήβων- Παίδων

Την δεύτερη ημέρα του Danaon Cup θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους οι Εθνικές ομάδες της Ελλάδος στην κατηγορία των Εφήβων και των Παίδων.

Η Εθνική Εφήβων προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο EURO Κ18 που θα διεξαχθεί στη Γεωργιά (10-16 Αυγούστου).

Στο Danaon Cup 2018 θα αγωνιστεί στην Α’ φάση με την Εθνική Μαυροβουνίου, την Χάλμπι (Σουηδία), την Πέλιστερ (ΠΓΔΜ), την Athens Masters (μικτή Αττικής) και τον Διομήδης Άργους.

Το πρώτο της παιχνίδι είναι σήμερα στις 12:10 με αντίπαλο την Χάλμπι στο κλειστό της Αγίας Τριάδας και θα υπάρχει live streaming.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης έχει στην διαθεσή του τους παρακάτω αθλητές: Κουκουτσίδης, Τζίμπουλας, Γ. Ελευθεριάδης Παπαδόπουλος (Φίλιππος Βέροιας), Μαρακατάτος, Μήγγας, Καρακεχαγιάς, Μπόσκος (Φοίβος Συκεών), Τσιγαρίδας, Δεληχρήστος (Ζαφειράκης Νάουσας), Παπαντωνόπουλος, Ρουσσόπουλος (Διομήδης Άργους), Τσάκαλος, Γεωργαλής (Πρωτέας Άρτας), Αγαθόνικος, Παπαβασίλης (ΧΑΝΘ), Καλαμάτας (Αναγέννηση Βύρωνα), Τρούλλος (Τελαμώνας Σαλαμίνας), Μπεκιάρης (Ποσειδών Λουτρακίου), Χουρσουντιάν (Άρης Νίκαιας).

«Για εμάς είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα προετοιμασίας γιατί μπαίνουμε από πολύ νωρίς σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Θα μας διευκολύνει πολύ στην δουλειά μας ενόψει του ΕURO στην Γεωργία τον Αύγουστο. Θέλω να ευχαριστήσω την Οργανωτική Επιτροπή του Danaon Cup για την πρόσκληση και την ευκαιρία που μας δίνει για φιλικά παιχνίδια», σχολίασε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Εφήβων Γιάννης Αρβανίτης.

Η Εθνική ομάδα Παίδων -που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2021 το οποίο θα διεξαχθεί στην Ελλάδα- θα συμμετέχει στον 2ο όμιλο μαζί με την Εθνική Μαυροβουνίου και την Ακαδημία Πάτρας.

Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:20 απέναντι στην Ακαδημία Πάτρας στο κλειστό της Νέας Κίου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γεωργιάδης έχει στην διάθεση του τους παρακάτω αθλητές: Πετρομελίδης, Τζωρτζίνης, Σαράφης, Παπαγιάννης, Στανκίδης (Φίλιππος Βέροιας), Βεζύρης, Κοβάνης, Κοτσιώνης, Ασλής (ΑΕΚ), Μπόλιαρης, Αναγνωστόπουλος, Μπινιάρης (Διομήδης Άργους), Γερουλάνος, Στεφανίτσης, Δικαιούλιας (ΑΣΕ Δούκα), Αλεξανδρίδης, Φαχουρίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Σκούφας, Μαυρόπουλος (Αρχέλαος Κατερίνης), Μπαμπατζανίδης (ΠΑΟΚ), Κουκουλάς (Ολυμπιακός Κερατσινίου).

«Με μεγάλη χαρά ερχόμαστε στη φιλόξενη Αργολίδα, για να συμμετάσχουμε σε ένα δυνατό τουρνουά, μπροστά σε ένα κοινό που αγαπά και στηρίζει το χάντμπολ. Για την Εθνική ομάδα των Παίδων, το Danaon Cup αποτελεί το ξεκίνημα ενός γεμάτου αγωνιστικά καλοκαιριού. Διαχρονικά, η διοργάνωση αποτελεί ένα διεθνές χαντμπολικό γεγονός και χαιρόμαστε επειδή φέτος αποτελούμε μέρος του», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γεωργιάδης.