Στον Φοίβο ο Μπιζέτας

Στο Φοίβο Συκεών θα συνεχίσει την καριέρα του ο προπονητής Γιάννης Μπιζέτας, ο οποίος μετά το «διαζύγιό» του με τον ΠΑΟΚ αναλαμβάνει πόστο στις ακαδημίες του Φοίβου.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του συλλόγου: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φοίβου Συκεών τον Γιάννη Μπιζέτα, έναν προπονητή με πολύχρονη δράση και επιτυχίες στις μικρές ηλικίες.

Ως αθλητής ο Γιάννης Μπιζέτας αγωνίστηκε και είχε διακρίστις στον Φίλιππο Βέροιας ενώ τελείωσε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Ως προπονητής εργάστηκε σε Φίλιππο Βέροιας, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο Αγ. Παρασκευής, Άρη, Δία Πολίχνης, ενώ την περίοδο 2008-2010 συνεργάστηκε παράλληλα με τον Φοίβο Συκεών.

«Έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος στον ΠΑΟΚ, που διήρκεσε σχεδόν 15 χρόνια και έχω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν σε όλο αυτό το διάστημα. Χαίρομαι επειδή ξεκινά ένας νέος κύκλος στον Φοίβο. Ο πρόεδρος Αντώνης Σαουλίδης και ο υπεύθυνος της ακαδημίας Ηρακλής Σιούλης, μου παρουσίασαν ένα πλάνο ανάπτυξης το οποίο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία το ξεκίνημα της σεζόν ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το πλάνο», δήλωσε χαρκτηριστικά.