Στο ΟΑΚΑ η Εθνική Ανδρών!

Μετά την Εθνική Γυναικών τον Ιούνιο και η Εθνική Ανδρών θα χρησιμοποιήσει για επίσημο παιχνίδι το νέο γήπεδο χάντμπολ στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του e-handball.gr

Η ΟΧΕ εδώ και μερικές ημέρες έχει πάρει θετική απάντηση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ στο αίτημα της να αγωνιστεί η Εθνική Ανδρών στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Τουρκία την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017.

Το παιχνίδι αυτό για την θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 5ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών του 2019, ενώ η πρεμιέρα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου απέναντι στην Ολλανδία, στην πόλη του Ρότερνταμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτό το γήπεδο η Εθνική Ανδρών θα αγωνιστεί για πρώτη φορά και κατ’ εξαίρεση, αφού οι προδιαγραφές για τέτοιου επιπέδου αγώνες είναι να υπάρχουν αντικριστές κερκίδες.

Ωστόσο οι βελτιωτικές κινήσεις που γίνονται στο κλειστό και κυρίως οι πρόσθετες κερκίδες πίσω από τα τέρματα που θα αυξήσουν την χωρητικότητα σε 1.000 και πλέον θέσεις, έπαιξαν ρόλο στην απόφαση της EHF.

Φυσικά η κατασκευή του γηπέδου και οι εργασίες που γίνονται κατά διαστήματα έχουν την υπογραφή του Σταμάτη Παπασταμάτη, ο οποίος είναι χορηγός της Ομοσπονδίας και της ΑΕΚ μέσω της Ελληνικής Εταιρίας Γρανιτών.