Στο Παγκόσμιο αντιπροσωπεία της ΟΧΕ

Η καρδιά του παγκόσμιου χάντμπολ χτυπάει στα γήπεδα της Γερμανίας και της Δανίας με τη δράση να κορυφώνεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών.

Επιτελικά στελέχη της ΟΧΕ δίνουν το «παρών» για μία σειρών επαφών αναφορικά με οργανωτικά και αγωνιστικά θέματα.

Η αρχή έγινε με τον τεχνικό συντονιστή των Εθνικών ομάδων, Νίκο Μάντζο, ο οποίος ταξίδεψε στη Γερμανία, παρακολούθησε τους αγώνες στον όμιλο της Κολωνίας και είχε σημαντικές επαφές, στο πλαίσιο των διεθνών σχέσεων και συνεργασιών για φιλικούς αγώνες των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.

Το Σάββατο θα μεταβούν στη Δανία για τους τελικός της διοργάνωσης, ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής και ο αγωνιστικός διευθυντής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19, Παναγιώτης Τραϊκόγλου, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας, Δρ. Μουσταφά Χασάν.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα συζητηθούν οργανωτικές λεπτομέρειες για τη διοργάνωση που θα γίνει το 2021 στην Ελλάδα.

Παρών στην τελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος είναι και ο Ειδικός Γραμματέας της ΟΧΕ, Μπάμπης Προδρομίδης, ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού. Σήμερα θα παρακολουθήσει τους δύο ημιτελικούς (Δανία- Γαλλία και Γερμανία- Νορβηγία), ενώ αύριο θα πάρει μέρος στη συνεδρίαση του φόρουμ των Ευρωπαϊκών Συλλόγων, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι θα συμμετέχουν ως πρωταθλητές Ελλάδος.