Στο φάιναλ φορ ο ΠΑΟΚ

Το ένα εκ των τεσσάρων εισιτηρίων για το 16ο φάιναλ φόρ του κυπέλλου Ελλάδος, που θα γίνει στη Γλυφάδα στις 10-11 Μαρτίου, πήρε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε στο Άργος του Διομήδη με 21-15. Έτσι η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 4o κύπελλο στην ιστορία της.

Θυμηθείτε εδώ τη διακύμανση του αγώνα

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή δύσκολο και ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί καθώς λόγω των τελευταίων εξελίξεων στον Διομήδη με την φυγή των Μάρκοβιτς και Μούγιτς, οι Λύκοι τη δεδομένη χρονική στιγμή προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι αρκετά παθιασμένα και το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση μπήκε στο 5ο λεπτό. Από το 15ο λεπτό και μετά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια μικρή διαφορά και σε συνδυασμό με τις αποκρούσεις του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Κώστα Κοτανίδη πήγε στα αποδυτήρια με το υπερ του 10-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έχοντας τη διαφορά ασφαλείας τη διαχειρίστηκαν σωστά και δεν κινδύνευσαν μέχρι το τέλος του αγώνα φτάνοντας στη νίκη πρόκριση στο φάιναλ φορ του κυπέλλου.

Στα θετικά για την ομάδα του Κώστα Δεληγιάννη είναι η εμφάνιση του νεοαποκτηθεί Σβεν Σάτον, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σήμερα με τη φανέλα του Διομήδη. Ο 25χρονος Κροάτης πλεί-μέικερ παρά το γεγονός ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο προσαρμογής, έδειξε ικανός να βοηθήσει τους Λύκους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του κυπέλλου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, που νίκησε την ΑΕΚ στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», στις 10 Μαρτίου στη Γλυφάδα. Θυμίζουμε ότι πέρσι είχε συμμετάσχει και πέρσι στο φάιναλ φορ που έγινε στην Κοζάνη και ο δικέφαλος είχε κατακτήσει το τρόπαιο.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV 15-21

Τα πεντάλεπτα: 0-1, 1-1, 2-2, 2-6, 3-7, 4-10 (ημχ.) 7-12, 8-15, 11-16, 11-17, 12-18, 15-21

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Κώστας Δεληγιάννης): Παπαντωνόπουλος, Αϊβαλιώτης, Σάτον 6, Κρεμαστιώτης, Αργυρού 3, Αναγνωστόπουλος, Σμυρνιώτης, Χειβιδόπουλος 1, Τσάτσας, Ρουσόπουλος 2, Χαντέλης, Νικηφόρου 1, Άρσιτς, Γιόσμου 1, Δάσκαλος 1.

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Ζάγκας, Αραμπατζής, Παλάσκας 6, Τσίλης, Νικολαΐδης 1, Κοκώνης 3, Πετρίδης 5, Μαστορογιάννης 2, Πέγιοβιτς, Κέζιτς 2, Κυπραίος 1, Κολοβός, Δέλιας, Βεσελίνοβιτς 1, Κοτανίδης.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος-Συρεπίσιος, Δίλεπτα: 0-7, Πέναλτι: 5/6-4/4, Κόκκινη κάρτα: Κέζιτς 57.02 (τρία δίλεπτα)