«Στόχος είναι το νταμπλ»

πετριδης παοκ

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Θοδωρής Πετρίδης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είπε:

Για την έως τώρα πορεία του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Ευρώπη:

«Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας είναι ικανοποιητική. Βρισκόμαστε στη 2η θέση της βαθμολογίας στο Πρωτάθλημα και έχουμε πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Επίσης είχαμε μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στην Ευρώπη μετά από αρκετά χρόνια απουσίας μας από τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Προκριθήκαμε απέναντι στην Αλοϊζιανς από τη Μάλτα και στη συνέχεια αντιμετωπίσαμε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Challenge Cup την Τούρκικη Göztepe, από την οποία αποκλειστήκαμε στην διαφορά των τερμάτων (1 νίκη – 1ήττα). Θα έλεγα λοιπόν, ότι είμαστε καλά, αλλά μπορούμε ακόμα καλύτερα».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Για τη νέα χρονιά πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το νταμπλ. Παίζουμε ωραίο Handball και πρέπει να κρατηθούμε στο ίδιο επίπεδο. Οφείλουμε να προστατεύσουμε την έδρα μας στον δεύτερο γύρο και νομίζω ότι αν το καταφέρουμε, τότε θα είμαστε πολύ κοντά στους τελικούς».

Οι ευχές του για το νέο έτος:

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και τύχη στη νέα χρονιά. Επίσης εύχομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες».