Συνεχίζει με Bianco Monte Η Δράμα 1986

Με νέα χορηγό ονόματος θα συνεχίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο. Επιπλέον, ο μέχρι πρότινως χορηγός Χιλιώτης θα συνεχίσει να είναι στο σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα διαβάστε παρακάτω την αναλυτική ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι για την περίοδο 2018-19 ο βασικός χορηγός του συλλόγου μας θα είναι η Δραμινή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρου. Το εμπορικό σήμα της εταιρείας “BIANCO MONTE” θα προβληθεί καθώς θα κοσμεί το όνομα, την αγωνιστική φανέλα της ανδρικής ομάδας και των ηλικιακών τμημάτων. Επίσης θα υποστηρίξει και τις δραστηριότητες της νεοσυσταθείσας ομάδας U21 του συλλόγου μας.

Η οικογένεια του BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 πλέον ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της εταιρείας γιατί μας εμπιστεύθηκαν και με την στηριξή τους βοηθούν τον σύλλογό μας στο να κάνει το επόμενο βήμα καθιέρωσης στην Handball Premier.

Επίσης, ο σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία ΧΙΛΙΩΤΗ για την σημαντικότατη βοήθεια προς τον σύλλογο που ήταν καθοριστική στην πορεία του συλλόγου και να ανακοινώσει ότι η υποστήριξή της θα συνεχιστεί και την επόμενη σαιζόν».