Τέλος η σεζόν για την Παπανικολάου

Φραγκουλα παπανικολαου νεα ιωνια

Στο πιο κρίσιμο σημείο της αγωνιστικής περιόδου, η Νέα Ιωνία θα στερηθεί των υπηρεσιών της Φραγκούλας Παπανικολάου, στην προσπάθεια να διατηρήσει τα κεκτημένα στο πρωτάθλημα της Α1, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Η αρχηγός της ομάδας τραυματίστηκε στο 15ο λεπτό, στον 2ο τελικό των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου η Νέα Ιωνία νίκησε 23-22 και ισοφάρισε τους τελικούς σε 1-1 .

Οι εξετάσεις που έκανε χθες αργά το βράδυ η παίκτρια στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στην οσφυϊκή μοίρα, και θα χρειαστεί να μείνει σε πλήρη ακινησία για 10 ημέρες, ενώ η επιστροφή της στις προπονήσεις υπολογίζεται σε ένα μήνα.

«Ελπίζω να προλάβω τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας το καλοκαίρι» δήλωσε στο e-handball.gr η Φραγκούλα Παπανικολάου, και παράλληλα εξέφρασε την πίστη της για τη Νέα Ιωνία, στις κόντρες τίτλου με τον Δικέφαλο.

«Ο χθεσινός αγώνας έδειξε ότι στη Νέα Ιωνία υπάρχουν πολλές λύσεις, η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν βιαζόμαστε, βήμα-βήμα».

O 3ος τελικός θα γίνει το Σάββατο (12/5, 15:00, live score από το e-handball.gr, ΕΡΤ 3), στο «Σπίτι του χάντμπολ» στη Μίκρα, οι ομάδες έτσι κι αλλιώς θα βρεθούν αντιμέτωπες ξανά στη Νέα Ιωνία και την Τετάρτη (16/5, 18:00) κι αν χρειαστεί και 5ος, θα επιστρέψουν Μίκρα, το Σάββατο (19/5, 15:00).