Το ενδιαφέρον στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ιωνικός ΝΦ

Δύο αγωνιστικές πριν τελειώσει η κανονική περίοδος στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών και το ενδιαφέρον στην 21η εστιάζεται στη διεκδίκηση της 3ης και 4ης θέσης, που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου.

Με γνώμονα αυτό, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας υποδέχεται τον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων (19:30) σε ένα καθοριστικό παιχνίδι. Ο Ιωνικός με νίκη θα κρατά σφιχτά μια θέση στα πλέι οφ, ενώ ο Λεωνίδας παίζει το τελευταίο του χαρτί για να βρεθεί σε αυτά.

Στον Βόλο (18:00), ο Ποσειδών Λουτρακίου αναμένεται να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης απέναντι στην ουραγό Αγριά, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική παραιτήθηκε του εκτός έδρας αγώνα με τον Νηρέα.

Ο πρωτοπόρος Νηρέας αναμένεται να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Ολυμπιακού Κερατσινίου (18:00) κι αν τα καταφέρει θα σφραγίσει και τυπικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Αν η ομάδα του Αμαρουσίου «σκοντάψει» τότε, ο Αρης Νίκαιας με νίκη την Κυριακή στην Πάτρα (18:00) κόντρα στην Ακαδημία θα ελπίζει να «κλέψει» την πρωτιά στην τελευταία αγωνιστική.

Τέλος, ο Εσπερος στο τελευταίο του παιχνίδι στη σεζόν, μιας και στην 22η έχει ρεπό, θα υποδεχθεί τη Νέα Ιωνία (21:00), με την ομάδα της Καλλιθέας να αναζητά τη νίκη στο «αντίο» της στην κατηγορία, καθώς από την επόμενη σεζόν θα παίζει στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής
Σάββατο 14/4
Βόλου 18:00 Αγριά Βόλου-Ποσειδών Λουτρακίου
Κερατσινίου 18:00 Ολυμπιακός Κερατσινίου-ΑΟ Νηρεύς
Ιωνικού 19:30 Ιωνικός ΝΦ-Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων
Καλλιθέας 21:00 Έσπερος Καλλιθέας-Ν. Ιωνία

Κυριακή 15/4
Πάτρας 18:00 Ακαδημία Πάτρας-Άρης Νίκαιας
Ρεπό τα Βριλήσσια