Το χάντμπολ της Άρτας ενώθηκε

Κατόπιν συμφωνίας που επήλθε μεταξύ των διοικητικών ηγετών των σωματείων ΑΟ Πρωτέας Άρτας Λεωνίδα Τσιαντή και Αναγέννησης Άρτας Βασίλη Κρανιώτη , αποφασίστηκε η συνένωση των τμημάτων ανδρών των 2 σωματείων.

Ως εκ τούτου την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-20 θα συμμετέχει στον Εθνικό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών στον Βόρειο Όμιλο το σωματείο με την επωνυμία ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ.

Την Προεδρία του τμήματος ανδρών που θα έχει πλήρη διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια σε σχέση με το αντίστοιχο τμήμα της Αναγέννησης Άρτας στις γυναίκες αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του ΠΡΩΤΕΑ ΑΡΤΑΣ Λεωνίδας Τσιαντής ο οποίος θα έχει και την ευθύνη συγκρότησης του νέου 7μελούς Διοικητικού συμβουλίου.
Στο νέο διοικητικό συμβούλιο υπό την προεδρία του κου Τσιαντή θα συμμετέχουν και πρώην αθλητές της Αναγέννησης Άρτας , καταξιωμένοι πλέον και επαγγελματικά οι αρμοδιότητες των οποίων θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Ήδη με αποφάσεις των Γενικών συνελεύσεων των 2 σωματείων έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες έγκρισης και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να σταλούν τα σχετικά έγγραφα στην Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος προς ολοκλήρωση.

Στόχος και επιθυμία όλων μέσα από την συνένωση είναι να δομηθεί ενα σωματείο στους Άνδρες που θα οδηγήσει ξανά την Αναγέννηση Άρτας στην μεγάλη κατηγορία της Handball Premier.

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση