Τρέχει για… ΠΑΟΚ

πετρισεβιτς

Η «μάχη» του β’ γύρου της Handball Premier ξεκίνησε και μετά το πρώτο μεγάλο παιχνίδι του 2018 στο ΟΑΚΑ (ΑΕΚ –Διομήδης) ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι στο κλειστό του Ρέντη στο οποίο μπορεί και να κριθεί οριστικά η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός πρωτοπόρος στη βαθμολογία κι έχοντας αέρα δύο βαθμών υποδέχεται τον δεύτερο ΠΑΟΚ στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» και με νίκη «κλειδώνει» σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Κι αν στον Δικέφαλο του Βορρά συνεχίζεται η αναζήτηση τερματοφύλακα για την αντικατάσταση του αποχωρήσαντα Κώστα Γουργούμη, στον Ολυμπιακό υπήρξε ενίσχυση στην ήδη δυνατή περιφέρειά του.

Ο Μπόγκνταν Πετρίσεβιτς βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα περίπου στην Ελλάδα και τρέχει – κυριολεκτικά και μεταφορικά – για να είναι έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής.

Ο 29χρονος Μαυροβούνιος πλέι μέικερ ήδη ακολουθεί πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για να φτάσει στα επίπεδα των υπόλοιπων «ερυθρόλευκων» αλλά και να προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας του ομάδας.

Ο Πετρίσεβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού στην Κυψέλη με τον Πανελλήνιο έτρεχε στον στίβο των εγκαταστάσεων του συλλόγου των Ολυμπιονικών προσπαθώντας να καλύψει το χαμένο έδαφος, ενώ είναι αισιόδοξος ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί – εφόσον του ζητηθεί – στο ματς με τον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας πολύ καλά τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία την Κυριακή να πάρει μια πρώτη γεύση και από την ΑΕΚ, άμεσο αντίπαλο του Ολυμπιακού την άλλη εβδομάδα στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά  και του Διομήδη, αφού βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής.