Τσακουρίδης και Παγιάτης για τη συμμετοχή του Δούκα στο Final 4 Κυπέλλου Ανδρών Λουξ

«Παρών» στο 19ο Final 4  Κυπέλλου Ανδρών Λουξ θα είναι ο ΑΣΕ Δούκα ο οποίος μετρά αντίστροφα για τη συμμετοχή του στη Γιορτή του Ναυπλίου.

Ο Γιώργος Χαλκίδης και οι παίκτες του έχουν στρέψει την προσοχή τους στον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους (8/5, 15.30) με την προετοιμασία της ομάδας να έχει περάσει στην τελική της ευθεία.

ΠΑΓΙΑΤΗΣ: «Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ FINAL 4 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ»

Κάποιοι από τους αθλητές του ΑΣΕΔ συμμετέχουν για πρώτη φορά στην καριέρα τους σε Final 4 και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Λευτέρη Παγιάτη: «Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη πρόκληση. Για τους περισσότερους  από εμάς είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε σε ένα final 4 αυτό αυτόματα μας δίνει τεράστιο κίνητρο για τον αγώνα απέναντι στον Διομήδη. Γνωρίζουμε  καλά τι θα αντιμετωπίσουμε και γι’ αυτό δουλεύουμε  αρκετό καιρό όλοι μαζί με ξεκάθαρο στόχο μια θέση στον τελικό του κυπέλλου».

ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ: «ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ»

Από την πλευρά του ο Χριστόφορος Τσακουρίδης επισημαίνει: “Πιστεύω ότι έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα σαν ομάδα με την παρουσία μας σε ένα τόσο μεγάλο θεσμό όπως το final4 του Κυπέλλου. Σίγουρα δεν είναι κάτι που σαν αθλητής μπορείς να το ζήσεις πολλές φορές στην καριέρα σου. Καταφέραμε να περάσουμε δύσκολους αντιπάλους (Ιωνικό και ΠΑΟΚ) και τώρα προετοιμαζόμαστε να κάνουμε ακόμα ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Διομήδη Άργους. Το Άργος έχει δείξει τι μπορεί να κάνει καθώς διαθέτει ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Εμείς από την άλλη, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θεωρώ θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα βγάλουμε χαρακτήρα όπως κάνουμε σε κάθε μεγάλο ματς. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για ένα εισιτήριο στον  τελικό απέναντι σε μια από τις δυο μεγάλες ομάδες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ”.