Τσολάκος: «Ένα βήμα κάθε φορά»

Αντωνης Τσολακος ΧΑΝΘ

Η επιστροφή της ΧΑΝΘ στη μεγάλη κατηγορία ήρθε ως φυσική εξέλιξη της εξαιρετικής της πορείας πέρυσι στην Α2 Ανδρών αλλά και στο κύπελλο Ελλάδας με τη συμμετοχή της στο Final 4.

Φέτος όμως τα δεδομένα είναι σαφώς πιο δύσκολα και γι’ αυτό ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης Αντώνης Τσολάκος αποφεύγει να θέσει στόχους, σε μια Handball Premier που θεωρεί ότι θα είναι πιο δυνατή από πέρυσι.

«Όλοι νομίζουμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό και πιο ανταγωνιστικό από τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης σε αυτό θα βοηθήσει και η είσοδος της Δημόσιας τηλεόρασης, αφού το κίνητρο θα είναι μεγαλύτερο. Στη ΧΑΝΘ έχουμε φτιάξει μια ομάδα στη λογική του συλλόγου. Έχουμε την απώλεια του Αργυρίου, που ήταν σημαντικός για εμάς, ενώ ο Ρεμπελάκος είναι άρρωστος και δεν θα μας βοηθήσει τις πρώτες αγωνιστικές. Βασιστήκαμε στην ίδια ομάδα με πέρσι. Δεν μπορούμε να βάλουμε κάποιον στόχο, θα κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Αναφορικά με το αυριανό ματς, ο Δούκας απ’ ότι φαίνεται είναι εξίσου δυνατός με πέρσι. Είναι ο φιναλίστ του πρωταθλήματος. Ως νεοφώτιστοί θέλουμε να δείξουμε καλή εικόνα» σχολίασε ο Αντώνης Τσολάκος.