«Φαβορί, πλέον, η ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ με εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησε τον Ολυμπιακό 20-13 στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, με την πειραϊκή ομάδα να βρίσκεται πλέον 2-0 πίσω στους τελικούς της Handball Premier και τα περιθώρια πια να είναι απαγορευτικά για νέο στραβοπάτημα.

Ο Δημήτρης Τζηράς, σκόρερ 11 γκολ σε 12 προσπάθειες στον πρώτο τελικό, έμεινε στη γενική μετριότητα του Ολυμπιακού και σε δηλώσεις του στο e-handball.gr είπε τα εξής: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς, η ΑΕΚ πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν είχαμε καλή απόδοση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, γιατί πρώτο ημίχρονο μετράει, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε νόημα. Από την πλευρά μας δεν θα το κρατήσουμε, θα δώσουμε τα πάντα για μια νίκη στο επόμενο παιχνίδι και να μειώσουμε το σκορ στις νίκες.

Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην επίθεση, όχι μόνο στο εξάμετρο σουτ, γενικότερα στην τακτική μας και στην άμυνα πρέπει να βάλουμε λίγο περισσότερες επαφές, για να μας νιώσουν και οι παίκτες της ΑΕΚ».