«Φαινόμενο η Μάγδα, μας αλλάζει επίπεδο»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την μεγάλη προσπάθεια και την νίκη επί της Πορτογαλίας ήταν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών Μενέλαος Δανήλος, ο οποίος δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου για την κατάθεση ψυχής και το πάθος. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Αλέξανδρο Ταρινίδη, Χρήστο Τζουβάρα, Ερασμία Λάσκαρη και Σάββα Ελαβάνογλου, όπως και όλους τους προπονητές της Α1 Γυναικών που διατηρούν τις παίκτριες σε καλή κατάσταση, ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε όπως πρέπει στην Εθνική ομάδα.

Είναι η κορυφαία μου στιγμή στον πάγκο της Εθνικής Γυναικών. Πολύ κόπος, πολλή δουλειά. Νομίζω ότι ο θεός μας αντάμειψε. Μετά τους Μεσογειακούς έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια, έχουμε δουλέψει πολύ με τα κορίτσια σε λεπτομέρειες, σε ειδικές καταστάσεις, στην άμυνα και πιστεύω ότι αν δεν είχαμε τον τραυματισμό της Λαμπρίνας μπορεί να κάναμε και την σούπερ έκπληξη να παίρναμε την πρωτιά στον όμιλο. Έτσι και αλλιώς όμως όταν κερδίζει δύο ματς σε όμιλο με τρεις αγώνες και αρχίζει να ζητάς παραπάνω πράγματα, σημαίνει ότι είσαι σε καλό δρόμο. Ευχαριστώ τα κορίτσια, έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση, όχι τόσο τακτικά, αλλά ψυχολογικά.

Πρέπει να δώσουμε τα πολλά μας συγχαρητήρια στην Μάγδα Κεπεσίδου. Είναι φαινόμενο, μας αλλάζει επίπεδο, πιστεύω έκανε το καλύτερο παιχνίδι της ζωής της».