Χατζηπαρασίδου: «Κάθε τίτλος έχει τη δική του γλύκα!»

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Μαρία Χατζηπαρασίδου, μιλά αποκλειστικά στο INPAOK για την κατάκτηση του έκτου πρωταθλήματος Ελλάδος του Δικεφάλου και πέμπτο δικό της, για την αμφισβήτηση που υπήρξε στην ομάδα κατά την διάρκεια της σεζόν, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο INPAOK η αρχηγός του ΠΑΟΚ Mateco:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Είναι η πέμπτη κατάκτηση πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ όσο είμαι στην ομάδα και έξι συνολικά. Ο κάθε τίτλος έχει τη δική του γλύκα. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη γι’ αυτό που καταφέραμε.

Τίποτα δεν είναι εύκολο αν οι ίδιες δεν το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα και πραγματικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα πρωτάθλημα, κανένα Κύπελλο.

Δυσκολευτήκαμε. Είχαμε πολλά μέσα στην χρονιά. Τα καταφέραμε. Ο στόχος επετεύχθη και είμαστε πάρα πολλοί χαρούμενες γι’ αυτό».

Για το γεγονός πως φέτος η ομάδα μέσα στην τελευταία πενταετία αμφισβητήθηκε όσο ποτέ και ειδικά μετά το Κύπελλο και αν γι’ αυτό τον λόγο ήταν πιο «γλυκό» το πρωτάθλημα:

«Αμφισβητηθήκαμε και πριν από το Κύπελλο. Δεν είναι η δουλειά μου και δεν με ενδιαφέρει να μιλήσω γι’ αυτά, γιατί εγώ ξέρω την ομάδα μου, ξέρω ότι δουλεύουμε και ξέρω ότι είμαστε σαν σύλλογος, σαν μέταλλο ομάδας δεν επηρεαζόμαστε πουθενά.

Το Κύπελλο είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο όλοι μπορούν να έχουν μια κακή μέρα. Δεν μας επηρέασε ψυχολογικά η απώλεια του Κυπέλλου, δεν μας ενδιαφέρει όποιος μας αμφισβητεί, εμείς ξέρουμε τι κάνουμε καλά.

Το απέδειξε η ομάδα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έβγαλε το μέταλλο που έχει και όσους τίτλους έχω πάρει με τον ΠΑΟΚ έχουν την ίδια γλύκα. ΟΚ φέτος δεν πήραμε το Κύπελλο, πήραμε το πρωτάθλημα που ήταν και ο μεγάλος μας στόχος».

Για τον κόσμο:

«Ο κόσμος όσο κλισέ και να ακούγεται, το λέω πάντα, είναι ο όγδοος μας παίκτης, ήταν υπέροχος. Μας έδωσε τρομερή ώθηση. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήρθε στο γήπεδο και ζήσαμε μια ακόμη χαρά όλοι μαζί».