Η πίτα της Δράμας ’86

Σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τη Δράμα ’86, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ.: Δημήτριος Κυριαζίδης βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας, Αναστάσιος Νικολαΐδης βουλευτής και τομεάρχης αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Μουρβετίδης Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δράμας, Παναγιώτης Γκλαβόπουλος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Δέσποινα Αβραμίδου Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Δράμας, Χρήστος Μπακόπουλος Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας εκπρόσωπος της παράταξης Πόλη και Ζωή και πλήθος μελών και αθλητών του συλλόγου μας.
Παρών όπως κάθε χρόνο ο Πατέρας Γεράσιμος ο οποίος είναι πάντα δίπλα στον Σύλλογο.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Δωρόθεος, μίλησε στους γονείς και στους Αθλητές μας ενώ στην κεντρική ομιλία της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν το έργο και οι επιτυχίες της ομάδας της Δράμας.  Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο πρόγραμμα που έχει στα σκαριά ο Σύλλογος με θέμα: «Αντεπίθεση στην Βία, η Βία δεν έχει δικαιολογία»
Συνολικα τα φλουριά ήταν 12 με τους τυχερούς να παραλαμβάνουν τα δώρα τους από τους επίσημους προσκεκλημένους ενώ το φλουρί της Βασιλόπιτας του συλλόγου έτυχε ο Βουλευτής κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης.