3ος Τελικός Α1 Γυναικών: ΟΦ Νέας Ιωνίας – ΠΑΟΚ Mateco (29/4 – 18:00)

Στέψη ή παράταση στην αγωνία στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών; Η απάντηση θα δοθεί το απόγευμα του Σαββάτου (29/4 – 18:00), στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, όπου ο ΟΦΝΙ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο τελικό της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ προηγείται με 2-0 στις νίκες, μετά το 18-19 του πρώτου αγώνα και το 23-21 πριν δύο μέρες στη Μίκρα. Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του, ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα διεκδικήσει την τρίτη νίκη που θα σφραγίσει την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδος. Σύμφωνα με τον προπόνητη του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πελεκίδη ο αγώνας “θα είναι πάρα πολύ δύσκολος, τηρουμένων των αναλογιών και στο γήπεδο στο οποίο παίζουμε. Θέλει προσήλωση, για να μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα το Σάββατο”.

H Νέα Ιωνία ουσιαστικά παίζει το “τελευταίο της χαρτί”, αφού με ήττα η σειρά των τελικών ολοκληρώνεται. Όπως σημείωσε ο προπονητής των γηπεδούχων, Κώστας Μπούνας “στο παρελθόν έχουν γυρίσει αρκετές φορές τελικοί από το 2-0, χρειάζεται πνευματική προσπάθεια για να καταλάβουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να πάμε βήμα-βήμα κάνοντας το 2-1 το Σάββατο”.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Πατιός – Τσιάνας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στο YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=h6j7LtIJEhE).

Το πρόγραμμα των τελικών
1ος τελικός: Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ 18-19
2ος τελικός: ΠΑΟΚ – Νέα Ιωνία 23-21
3ος τελικός: Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ 29 Απριλίου (18:00)
4ος τελικός: ΠΑΟΚ – Νέα Ιωνία (αν χρειαστεί) / 3 Μαΐου
5ος τελικός: Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ (αν χρειαστεί) – 8 ή 9 Μαΐου