5ος Tελικός Handball Premier: ΑΕΚ – Ολυμπιακός (31/5 – 19:15)

Η τελευταία και πιο κρίσιμη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή της Handball Premier θα διεξαχθεί την Τετάρτη (31/5, 19:15), στο ΟΑΚΑ, μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Στη σειρά των τελικών, έως τώρα, οι δύο ομάδες μετρούν από δύο νίκες, έχοντας εκμεταλλευτεί στο απόλυτο τις έδρες τους.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο προπονητής Αλέξης Αλβανός σημείωσε στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ ότι «τελευταίο παιχνίδι στη σειρά των Τελικών και προφανώς το πιο καθοριστικό που θα κρίνει τον πρωταθλητή. Είναι ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, που πάντα μας δίνει τη επιπλέον ενέργεια και ώθηση που χρειαζόμαστε. Όλοι μας λοιπόν θα πρέπει να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων για την κατάκτηση αυτού του τίτλου».

Από πλευράς Ολυμπιακού, ο προπονητής Νίκος Γραμματικός υπογράμμισε στην επίσημη σελίδα των “ερυθρόλευκων” ότι «είμαστε έτοιμοι να πάμε στο ΟΑΚΑ, να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είναι ο πέμπτος τελικός της σειράς, ξέρουμε τι δυσκολίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Όπως έχω πει και στους προηγούμενους αγώνες, είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών. Αν εξαιρέσουμε ένα ημίχρονο στον πρώτο αγώνα, η απόδοση μας σε όλα τα ματς είχε μια σταθερά. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στο πέμπτο παιχνίδι, αύριο, στο ΟΑΚΑ. Είναι ο τελευταίος αγώνας, είναι ο τελικός των τελικών. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το νταμπλ».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κινατζίδης – Φωτακίδης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο Youtube.

Το πανόραμα των τελικών
1ος τελικός: ΑΕΚ- Ολυμπιακός 21-19
2ος τελικός: Ολυμπιακός- ΑΕΚ 28-24
3ος τελικός: ΑΕΚ- Ολυμπιακός 23-19
4ος τελικός: Ολυμπιακός- ΑΕΚ 27-25

5ος τελικός: Τετάρτη 31 Μαΐου 2023
ΑΕΚ- Ολυμπιακός (19:15)
Όλοι οι τελικοί θα μεταδοθούν σε live streaming σε παραγωγή των γηπεδούχων σωματείων.