Με επιτυχία η δεύτερη δράση «Παίζω Χάντμπολ και προστατεύω το περιβάλλον»

Τι Σαββατοκύριακο ήταν και αυτό! Γεμάτο δράση, χάντμπολ και αγάπη για το περιβάλλον!

Περισσότερα από 200 παιδιά επισκέφθηκαν το εθνικό πάρκο υγροτόπων λιμνοθάλασσας Κοτυχίου και δάσους Στροφυλιάς που είναι προστατευόμενη περιοχή στους νομούς Αχαΐας και Ηλείας και συμμετείχαν ενεργά στη δράση «Παίζω Χάντμπολ και προστατεύω το περιβάλλον»

Οι αθλητές και αθλήτριες του κλιμακίου του Νότου έδωσαν τη «σκυτάλη» στους μαθητές από τα δημοτικά σχολεία Λάππα και Φαρρών, από το γυμνάσιο Φαρρών και τα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας και όλοι μαζί έζησαν μια ιδιαίτερη αθλητική εμπειρία σε μια απο τις ομορφότερες περιοχές της Δυτικής Αχαΐας.

Ο επόπτης της μονάδας διαχείρισης του Εθνικού πάρκου των υγροτόπων Κοτυχίου και Στροφυλιάς Ηλίας Ιατρού έδειξε το… δρόμο στα παιδιά για  την προστασία και την ανάδειξη του περιβάλλοντος.

Παρόντες, ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Δήμου Δυτ. Αχαίας Χρόνης Παλυβός, ο πρόεδρος της Ακαδημίας των Σπορ Χρήστος Δεβελέγκας και ο διεθνής αθλητής Beach Handball Κανέλλος Γεωργίου.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι της ΕΑΠ/ΟΧΕ Γιώργος Κρανάκης, Παναγιώτης Ιατρούδης, Γιάννης Βαρελτζης, Στέλιος Αλεπουδέας, Δημήτρης Σκάρλος, Γιάννης Παπαγιαννόπουλος και η Κυριακή Μπακουλοπουλου συνεργάστηκαν άψογα με τα στελέχη του  Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α( Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής-ΟΦΥΠΕΚΑ), ολοκλήρωσαν με επιτυχία και τη δεύτερη αποστολή τους και πλέον έχουν στα «σκαριά» την Τρίτη δράση που θα γίνει μέσα στον Ιούνιο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ