ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΑΣΕ Δούκα (21/1, 18.00)

Στο Σπίτι του Χάντμπολ, η ΑΕΣΧ Πυλαίας θα υποδεχτεί τον ΑΣΕ Δούκα. Το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στον βαθμολογικό πίνακα ενώ στον α’ γύρο είχαν αναδειχτεί ισόπαλες (25-25). Η Πυλαία προέρχεται από ένα αναμενόμενο αρνητικό αποτέλεσμα (ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό) ενώ ο Δούκας θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Δράμα Monte Bianco και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Δηλώσεις
Γιάννης Αλατσατιάνος (αθλητής Πυλαίας): «Για εμάς το παιχνίδι με τον Δούκα, μέσα στην έδρα μας, αποτελεί μια ευκαιρία για να ανέβουμε ακόμα μια θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως στο φετινό πρωτάθλημα οι ομάδες, από την τριάδα και κάτω, είναι πολύ κοντά για αυτό και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε αρχικά να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και να πάρουμε την καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Στόχος μας είναι να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών από τον πρώτο γύρο ξεκινώντας κιόλας από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Δούκα. Ξέρουμε πως στην έδρα μας έχουμε καλύτερο πρόσωπο και με όπλο την καλή μας άμυνα πιστεύω πως θα πάρουμε τους δυο βαθμούς της νίκης».

Γιώργος Μαρκατάτος (αθλητής ΑΣΕ Δούκα): «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη. Μια ομάδα δεμένη ομάδα, ένας αξιόλογος αντίπαλος με πολλά δυνατά σημεία, που πέρυσι στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ για το συγκεκριμένο ματς και πιστεύω ότι εάν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας θα καταφέρουμε να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς της νίκης και θα παλέψουμε για αυτούς».

Διαιτητές: Κινατζίδης- Φωτακίδης, Κατσίκης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=lxSqXe_fzxY